©LAUPMAN-_DSC4685.jpg

Mooi Weer & Zo DRIVE-IN gaat van start met

SPEED-THE-PLOW

van David Mamet in een regie van Johan Simons

 

Nu de corona maatregelen het weer toelaten, kun je komen kijken naar SPEED-THE-PLOW!

 

We spelen de voorstelling op een tijdelijk verlaten parkeerplaats. Heb je deze explosieve regie van Johan Simons nog niet gezien? Of wil je de enscenering in deze speciaal aangepaste vorm nog eens zien? Grijp dan nu je kans en je autosleutels! Want deze voorstelling zie je vanuit je eigen auto. Geheel volgens de regels van de huidige maatregelen. 

 

Er is plek voor maximaal twaalf auto's per voorstelling. In één voertuig zitten enkel personen uit hetzelfde huishouden. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten. Ga thuis naar de wc. En vergeet niet bier of wijn voor de bijrijders mee te nemen. ‘Bob’ drinkt natuurlijk alleen fris.

 

De acteurs zijn voorafgaand aan & na afloop van de voorstelling verkeersregelaars. Dus relax. Je krijgt heldere instructies over hoe het allemaal in z'n werk gaat.

 

Je ontvangt vooraf een mail met alle precieze informatie. Wees vanaf het aangegeven uur welkom bij de afgesproken parkeerplaats. Als we compleet zijn begint de voorstelling. Alleen de auto's die zich vooraf hebben aangemeld hebben recht op een plekje. Na aanmelding krijg je dus de exacte tijd en locatie gemaild.

De eerste Drive-In is vrijdag 5 juni. Meer data volgen. Wil je komen kijken? Of wil je meer informatie?

Mail dan naar:

 

info@mooiweerenzo.nl

Toegang is gratis. We vragen je om een vrijwillige donatie te doen. Na afloop van de voorstelling krijg je daarvoor alle gegevens van ons.
 

©LAUPMAN-_DSC4307.jpg
©LAUPMAN-_DSC4639.jpg
©LAUPMAN-_DSC4724.jpg