Mooi Weer Supporter

 

Elke club heeft supporters nodig. Mensen die ‘hun’ club door weer en wind blijven steunen en die regelmatig komen kijken naar wat de club presteert. 

 

Wij hebben al veel trouwe fans. Ze komen naar elke voorstelling kijken en met veel liefde spreken ze over de prestaties van ‘hun’ gezelschap. Voor ons zijn ze onmisbare, kritische toeschouwers die elke voorstelling na afloop van goed onderbouwd commentaar voorzien. Dat helpt ons te blijven ontwikkelen en beter te worden.

 

Je kunt Mooi Weer & Zo op verschillende manieren steunen. In de vorm van een eenmalige of regelmatige donatie, door je als vrijwilliger in te zetten achter de bar of bij de hak en snij club of door aan ons te denken als je oude spullen weg gooit. Natuurlijk blijft het belangrijkste regelmatig onze voorstellingen bezoeken, anderen meenemen en over jou club te vertellen. Want dankzij onze supporters staan wij waar we staan.

 

Om het ‘clubgevoel’ compleet te maken kun je daarom ieder theaterseizoen een Mooi Weer & Zo seizoenskaart aanschaffen. Daarmee kun je elke voorstelling die wij spelen éénmalig bezoeken en bezoek je in de maand december onze Kerst Special gratis! Ook ontvang je per mail exclusieve supporters nieuwtjes. Door het aanschaffen van een seizoenskaart zijn wij op voorhand gegarandeerd van jou bezoek en dat geeft ons natuurlijk nog meer zin en vertrouwen bij het maken van onze voorstellingen. 

 

In het seizoen 2019/2020 kost een seizoenskaart € 205,- 

(10 voorstellingen + 1  gratis)

Je kunt een seizoenskaart aanschaffen of een donatie doen via de webshop (klik op boven/onderstaande knop). U ontvangt via het ticketsysteem eerst een automatische bevestiging als ware het een 'kaartje', later ontvangt u van ons persoonlijk bericht. Alvast bedankt!

 

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je reserveren met je seizoenskaart? Stuur dan een Email naar: delano@mooiweerenzo.nl

Mooi Weer & Zo is nu een culturele ANBI!
Voor donateurs gelden dus gunstige belastingregels.

 

Support je eenmalig? Dan kan je bij het berekenen van je belastingaftrek 25 % tot 50 % bij je gift optellen!

En als je kiest voor periodiek supporten voor een periode van minimaal 5 jaar, dan krijg je nog eens extra belastingvoordeel.

Alle voordelen lees je hier. 


 

Foto's: Maarten Laupman. Grafisch ontwerp affiches: Lieselot