>>talent project<<

 

Mooi Weer & Zo. geeft graag ruimte aan nieuw talent. Je zult bij ons in de toekomst regelmatig werk van jonge makers te zien gaan krijgen. Verwacht verrasende, sprankelende theaterbelevenissen in de persoonlijke sfeer van ons eigen theater! In januari kun je komen kijken naar twee voorstellingen van regisseur Lynn Schutter. Zij voltooide in 2018 de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht.

Inloop: 18:00

Aanvang voorstelling: 19:30

 

 

The (n)one Man Show 

 

Luister naar de stilte. Er schuilt een schreeuw om aandacht in.

 

Een voorstelling waarin de jonge generatie van nu centraal staat. Een generatie die zelf vaak niet meer goed weet waar de grens ligt tussen samen en alleen zijn. The (n)one Man Show legt de onzichtbare problematiek van eenzaamheid bloot.

 

Lynn werkte in dit project samen met Giovanni Brand. Hij zit in de afstudeerfase van de Perfomance Opleiding aan de Toneelacademie Maastricht.

Speeldata: 23, 24, 25 jan (double bill met Alleen voor mannen)

 

Inloop: 18:00

Aanvang voorstelling: 19:30

Concept & tekst Giovanni Brand en Lynn Schutter | Regie Lynn Schutter | Spel Giovanni Brand 
 

Alleen voor mannen

 

Een man en een vrouw zoeken naar contact. Zij wil haar eeuwige eenzaamheid achter zich laten. Hij wil bevestigd worden in zijn mannelijkheid. Alleen voor Mannen toont hoe twee afgestompte mensen nader tot elkaar proberen te komen. 

 

Deze voorstelling maakte Lynn met collega-studenten van de Toneelacademie Maastricht. Diederik Kreike en Nora Ramakers voltooiden in 2018 de Performance Opleiding. Lester van Olffen studeerde in 2017 af aan de Acteursopleiding.

Speeldata: 23, 24, 25 (double bill met The (N)one man show)

&

30 & 31 jan & 1 feb (enkel Alleen voor mannen)

Inloop: 18:00

Aanvang voorstelling: 19:30

Tekst Franz Xaver Kroetz | Regie Lynn Schutter | Spel Diederik Kreike, Lester van Olffen & Nora Ramakers


Foto: Bart Rademakers