Theatervakantie in Griekenland 

DATA 2019: Donderdag 30 mei tot zaterdag 8 juni 2019 (9 nachten, 10 dagen)

1/15

 Wilt u een vakantie om nooit te vergeten?  

Ga dan mee met Mooi Weer & Zo naar Griekenland!

 

Eind mei bieden wij u op het landgoed Villa the Art, in een ontspannen, persoonlijke en gemoedelijke atmosfeer, een kleinschalige theatervakantie aan. Het landgoed ligt in het prachtige gebied van de zuidelijke Peloponnesos, bij het Venetiaanse vissersdorpje Koroni.

 

Voor alle liefhebbers van toneel en theater

Of je nou je acteertalent wilt ontwikkelen, je presentatie skills vergroten, of gewoon wat meer wilt proeven van het theater, wij bieden je een week waarin jíj centraal staat! Zo kun je zonder afleiding werken, leren en genieten van een heerlijke vakantie op een prachtig landgoed onder de zon.

 

Vanuit een grote passie voor het toneel en acteerwerk bieden de acteurs en regisseurs van theatergroep Mooi Weer & Zo een week lang professionele lessen aan in spreken, speltechniek, dramaturgie en tekstbehandeling.

Wil je liever op pad naar opgravingen in de buurt en horen over het ontstaan van theater en de Griekse mythologie? Dat kan natuurlijk ook! We zitten immers op de bakermat van het theater. 


Daarnaast wordt er heerlijk gekookt met verse ingrediënten uit eigen tuin en aan lange marmeren tafels gezamenlijk gegeten. Wie ons kent weet hoe lekker de toetjes zijn!

 

Je verblijft in een appartement of huis met airco, wc/douche en een privé terras. Linnen & handdoeken zijn aanwezig. De zee is tien minuten lopen en er is ook een zwembad. Dit alles tussen de olijf- en wijngaarden met uitzicht op de schitterende Golf van Kalamata.

 

Vliegreis & Transfer

We zijn momenteel in overleg met Transavia om een groepsboeking te doen voor deze reis.

Meer info hierover en andere reisopties ontvangt u over de mail. 

 

Prijs
€700,- voor 9 nachten verblijf en vol pension
Inclusief linnen & handdoeken!

U betaalt alleen de vliegreis en drankjes (koffie/thee/water gratis) ter plaatse. 

MEER INFO & BOEKEN:
WWW.VILLA-THE-ART.COM